Hofors Borde Få En Ursäkt

Tydligen så begriper fortfarande inte många människor att det är skralt med sanningsenliga bilder i ”dokumentären” Samtidigt I Hofors. Det fortsätter att hetsas mot marknadsgruppen och i synnerhet Katarina Borbos. Arbetarbladet hade den dåliga smaken att släppa igenom en helt felaktig insändare som krävde att hon skulle ”avsättas med omedelbar verkan”. Två av de insändare som publicerats de senaste dagarna:

Samtidigt i Hofors: Michael borde få en offentlig ursäkt

Reaktion efter Hoforsprogram: ”Man skäms över hur Michael Ohlsson behandlades”

Är det någon som borde ha en ursäkt så är det alla boende i kommunen som skymfats av produktionsbolaget och det statliga SVT. Att fälla krokodiltårar efteråt och säga sig inte ha insett vilka konsekvenser det skulle få när man fabulerade med sanningen håller inte.

2 thoughts on “Hofors Borde Få En Ursäkt

  1. Oavsett om de framställt det på det ena eller andra sättet så lyser det klart genom oavsett vad ni nu i detta blogginlägg påstår att Michael Olsson vuxenmobbad pågrund av att han är annorlunda. Så vems sanning är det egentligen som blir orättvist framställt? Ni kanske borde backa bandet lite och titta er i spegeln.

    Detta gäller fler av er än Katarina Borbos. Men samma sak där. Allting är väl en tolkningsfråga? Katarina är väl istället då en av er få som vågat stå för sin åsikt istället. Heja Katarina. Men helt ärligt det man vänder sig mot är ju vart utanförskapet NI skapar mot Michael Olsson kommer från. Det är ju att NI tycker han är märklig. Ni har aldrig tänkt att det är ni som beteer er på sådant sätt som ses som märkliga i andras ögon?

    Vi tycker serien är bra och Katarina borde absolut inte avsättas. Hon verkar vara en duktig och driven tjej som får saker att hända! Hon är fullt berättigad att tillsammans med sina medarbetare välja vem som ska få vara med på festivalen. Det man vänder sig mot är alla händelser runt omkring.

    Titta, tänk och begrunda innan nästa uttalande.

    Det känns nästan som att Hofors bloggen tog åt sig!

  2. Ja jag tar det ganska personligt, precis som många andra som inte alls anser att det här är bilden som produktionsbolaget skulle förmedla och satte SVT som garant för. Det finns ju ingen konflikt mellan Borbos eller Ohlsson, så varför skapa en? Problemet ligger i att många tittare har något slags tolkningsföreträde över fantasi och verklighet. Det är bekymmersamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *