Marita & Emil Årets Eldsjälar

Idag blev det klart vem som får titeln ”Årets ELdsjäl 2016”. Via kommunens hemsida står det klart att det mycket riktigt är Marita Söderström och sambon Emil Eriksson som enligt en enig jury föräras med titeln.

Två personer har lyckats få Hofors kommuns invånare att gå man ur huse för att samla in pengar till Musikhjälpen. De skapade insamlingsbössan Med kärlek från Hofors och namnet tillsammans med uttrycket Hoforseffekten har blivit ett begrepp i hela vårt avlånga land.
Marita Söderström och Emil Eriksson seglade upp som två eldsjälsraketer i slutet av 2016 och har utan tvekan bidragit till att utveckla Hofors kommun som plats att leva och verka i-både nu och i framtiden”.

Priset delas ut för sjätte året i ordningen, och det sker precis som tidigare i samband med Idrottsgalan på Folkets Hus den 18 februari.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *