Ovako Anställer Igen

Ovako har öppnat portarna igen. Åtminstone för ansökningar som semestervikarier

Vi behöver semestervikarier för i huvudsak skiftgående produktionspersonal. Anställningar kommer att ske löpande under våren, för utbildning och arbete under perioden maj-augusti. Anställningsperiodens längd är befattningsberoende. 

Du som studerar/har en utbildning med inriktning mot vår verksamhet eller tidigare industrierfarenhet kommer att prioriteras bland ansökningarna. Ett krav är att du är 18 år fyllda vid ev. erbjudande av semestervikariat.”

Själv spenderade jag förra sommaren på Rörverket efter att mina studier avslutats, och jag kan verkligen rekommendera att ni som är arbetslösa eller behöver ett sommarjobb lämnar in en ansökan. Det blir en upplevelse för livet om ni inte varit i ”gropen” tidigare.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *