Hoforsbloggen Uppdaterad

Som ni kanske noterar har Hoforsbloggen ett lite annorlunda utseende från och med idag. En rad nya funktioner som knyter samman bland annat de olika verktygen för social media där Hoforsbloggen finns representerad, Facebook, Twitter mm. Det har även lagts till en översättningsfunktion för den som vill läsa om vardagen i Hofors på sitt eget språk efter önskemål, och några andra funktioner som testas i vänster spalt om man använder en dator eller en surfplatta vid sina besök.

Vi testar den här versionen ett tag och ser om den faller merparten i smaken.Upptäcker ni några tekniksa problem vid era besök så skicka gärna ett mail och påpeka detta. Kontaktuppgifter finns under denna länk.Sidan kommer även att uppdateras den kommande tiden med nytt innehåll under flikarna, och tanken är att man skall kunna lösa lite om Hofors historia, se hur Hoforsbloggen figurerat i media samt ta del av vad besöksnäringen erbjuder under fliken Turism. För er som besöker webbsidan via dator eller surfplatta finns också en ny fuktion med Dagens Hoforsbild till vänster.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *