Nya Funktioner För Din Mobil

När man har en dag utan åtaganden eller aktiviteter så kan man alltid pröva på nya saker. Skall villigt medge att jag är en usel konstnär och att uttrycka mig i bild. Men jag fick tipset om en applikation eller app som ungdomarna kallar det. Ett tillägg i mobiltelefonen som kan göra märkliga saker. Som att hitta dit man ska, få mobilen att fungera som en ficklampa, eller göra det jag gör just nu, skriva inlägg med mobiltelefonen. Det medför ju att man bokstavligen blir mer ”mobil”.

En app som jag testat idag medför att mina klena konstnärstalanger är som bortblåsta med vissa begränsningar. Appen PicsArt som man kan ladda ner, omvandlar vanliga bilder till schyssta konstverk.

Riktigt rolig att leka med och resultaten blir fantastiska.

Motivet inte helt obekant för oss Hoforsbor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *