Tillväxt

Kan inte säga annat än att jag är imponerad över hur snabbt vissa saker i livet sker. Sedan i söndags och mitt förra inlägg, så har det här hänt.

Det har naturligtvis hänt även andra saker under veckan, men mest har det handlat om ”inskolning” på nytt arbete och en betungande förkylning av arten som bara det manliga släktet dras med, alltså en riktigt svår en. Det har väckt funderingar kirng hur mycket snor som egentlien kan produceras i systemet, men något riktigt bra svar på det har jag inte hittat. Samma sak med en förfrågan om ett samarbetsavtal mellan bloggen och ett företag som plötsligt visade intresse efter att TV-dokumentären gick på SVT. Själv medverkade jag ett par sekunder, men tydligen så började företag och privatpersoner att Googla ”Hofors” under programmets gång, och ett resultaten väckte intresse. Vi får se var det leder någonstans. Jag känner mig lite sådär 50/50 för förslaget och har bett att få lite betänketid. Annars skall man ju smida medans järnet är varmt, vilket varit påtagligt just denna vecka om inte annat. Men allt handlar inte om pengar och bloggen är inne på sitt sjunde år och har klarat sig förvånandsvärt bra ändå, och lite på minussidan kan det vara att man förbinder sig till något och tappar lite av ”sin själ”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *