Vuxna På Bruket Bildar Förening

Efter en tids oro på Bruket med vandalism och stökigheter har en grupp engagerade människor nu bildat en förening med syfte att bland annat öka synligheten av vuxna i centrum samt nattvandra när det finns behov och många ungdomar rör sig ute i natten. Mötet skedde i veckan på Folkets Hus och den nybildade styrelsen består inledningsvis av Linda Lundberg som ordförande, Jennie Vikström som sekreterare och Christine Johansson som kassör.

Man kommer att ingå under den rikstäckande organisationen Nattvandrarna och som omfattas av försäkringar och stöttning. Det här är alltså ett lysande tillfälle för er föräldrar som vill ta ett ökat ansvar för era barn och ungdomar som härjar runt på Bruket, eller för alla som sitter vid sina datorer och skriker ut avsky och krav på åtgärder mot ”buset”. En ökad närvaro av vuxna kan bidra till ett tryggare samhälle för oss alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *