Festhelg I Idrottens Tecken

Det är en riktig festhelg som pågår i Hofors just nu. Orken.handbollen startade traditionsenligt under fredagen och under resten av helgen pågår intensiva handbollsmatcher med stor prestige. Nöjesmässigt så har man matchat aktiviteterna och ikväll är det bland annat ”Orken-Disco” på Folkets Hus där man kan förköpa sin biljett om man är orolig att det skall bli fullt. Gissningsvis finns det även möjlighet för spontanköp i dörren. Den stora folkfesten kan dock stavas ishockey och Brynäs idag. Som bekant är man uppe i den sjunde och helt avgörande finalmatchen idag och vill man träffa likasinnade supportrar så känns Sodon och Bergsmannen som en plats man måste ta sig till under eftermiddagen.

Det finns ju alla möjligheter att detta kan leda till en rejäl guldfest, så dra på er hockeytröjorna och svinga ett glas eller två tillsammans med en eller ett par smaskiga burgare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *