Naturbilar & Gamla Nostalgimackar

Jag har ju skrivit två tidigare inlägg om fenomenet med ”Naturbilar” här på bloggen. Idag tog jag och sambon en biltur och passerade en utbränd bil och jag ville först tro att man hittat den bil som stals från Västra Villagatan de senaste dagarna. Men istället är det något helt annat som förbryllar en smula enligt Gefle Dagblad idag.

Efter att ha rundat Torsåker, Tegelbruket och slutligen kikat in i Born en sväng hittade jag något mycket intressant som jag inte hade en aning om:

Nostalgi på hög nivå helt enkelt. Gamla bensinpumpar, cigarettautomater mm. Lite väl insnöat och antagligen helt i privat regi så man skall inte knalla fram och snoka kanske. Men om någon vet vem som äger detta mästerverk får ni gärna droppa en rad eller två eftersom jag skulle vilja göra ett studiebesök. Dessutom skulle denna lila bensinmack inte stå gömd i Born utan stoltsera på finaste plats utefter Faluvägen tycker jag. Verkligen en turistattraktion av rang.

2 thoughts on “Naturbilar & Gamla Nostalgimackar

  1. den där bilen har stått några dagar uppe i edsken, bogserlina hängandes fram å oljespill under å runt om den. för den som önskar en varnings triangel så ligger det kvar en sådan på edsken parkeringen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *