Bessemerfesten 30 År

Idag tjuvstartar den traditionsenliga Bessemerfesten. Ett ganska digert program där man redan idag kan se Strongman-tävlingar vid Andersson & Rask och besöka BMX-hallen som har öppet hus. Fredag och lördag är de två stora dagarna med marknad, tivoli, mattält och allskönsaktiviteter för små som stora och alla mitt emellan.

Tyvärr blir inte Hofors Grillmästare av detta år då för få deltagare anmält sig.Så regerande mästare är alltså fortfarande Diana Sahlén. I veckans upplaga av Hoforsbladet återfinns förutom schemat även massor av erbjudanden från de lokala företagen under dagarna som festen pågår. Man kan göra fina klipp i nästan alla butiker. Det blir även underhållning i det sedvanliga mattältet på stora parkeringen men även vid Folkets Hus. Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *