Nostalgibilarnas Högtid

Juli månad ser ut att bli motorfantasternas högtid. Ja givetvis andras också eftersom Bilutställningen i Hagaparken brukar locka många människor. I år går den av stapeln den 15 juli, alltså nu på lördag.

Som vanligt är det bilutställning under dagen och mot eftermiddagen så kan man njuta eller förfasas över rykande däck när den sedvanliga burnouten utspelas vid lastbilsparkeringen i parken. I år så kommer även Jarmo ha sin nostalgimack öppen och där kommer Mighty River Band att underhålla mellan 17.30 och 19.00. På onsdagar så har Rat Rod Café öppet och på torsdagar så träffas bilentusiaster och andra vid Edskens Fordonsträff.

Vill man dessutom ta sig en liten kortare tur under månaden så rekommenderar jag crusingen i Falun den 26 juli, och den 27 och 28 juli arrangeras Wolf FM sitt Summer Jamboree i Grycksboparken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *