Sommar I Hofors

När det är semester så kan kommunens nya turistfolder vara av nytta. En hyfsat gedigen sammanställning över vad kommunen kan erbjuda i sevärdheter och butiker och en hel del trevliga redaktionella inslag. Den skall ha delats ut i kommunens alla brevlådor, men har man missat den så finns den lite här och var, bland annat gömd inne på turistinformationen i Folkets Hus.

Ett steg i rätt riktning men ingenstans i foldern kan man finna några uppslag på boende. Då får man istället använda hemsidan eller appen Upplev Hofors. Vad jag gillar bäst är faktiskt artiklarna om till exempel Söderåsens stentroll, Stollen, Gammelstilla Whisky och bröderna Liths möbelbyggande. Har ni som sagt inte kikat i den ännu så luta er tillbaka i solstolen (i den mån solen kommer tillbaka) och se kommunen i pränt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *