Bröderna Strand Plockade Hem Segern I Slaget Om Hyen

Under söndagen avgjordes fisketävlingen Slaget Om Hyen och nytt för i år var den utökade tävlingstiden som innebar tolv timmars fiske. Rapporter berättar att dagen inleddes med regn och vissa svårigheter att kroka fisk, men dagen utvecklades bättre för åtminstone vissa lag. Team Strand bestående av bröderna Mathias och Patrik ändrade under dagen strategi och hittade en plats som levererade flertalet fina och stora abborrar. Tillsammans med en gädda på 6.30 kilo och fyra abborrar på över kilot stod man vid tävlingens slut som överlägsna segrare.

1:a Team Strand – Mathias Strand & Patrik Strand 38,78 poäng

2:a Team Nacksving – Erik Widgren & Mattias Blomgren 9,69 poäng

3:a Team Folkand – Tony Andersson & Joel Folkesson 9,15 poäng

Bästa poängfisk – Mathias Strand abborre 1,22 kg – 9,15 poäng

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *