Orientaliska Kryddor För 24 Miljoner?

Jag nämnde igår att semestern tagit slut för de flesta och att aktiviteten i samhället skulle köra igång med ökad fart. Föga kunde jag ana att det skulle ske i raketfart. Riksdagsmannen Lars Beckman som är känd för att använda de sociala mediaverktygen lite mer än frekvent besökte Hofors och träffade där sin partikollega och allas vår egen bråkstake till Moderat, Alf Persson.

Bland annat använde man sig av sociala medier för att ha ett litet samtal om politiken i Hofors och personligen tycker jag det är föredömligt hur Lars Beckman hanterar dessa. Men det föll inte i god jord hos alla i kommunen.

Det riktades skarp kritik från sina håll över hur växthusprojektet beskrevs. Ganska snabbt spred det sig som en löpeld att Hofors kulle odla orientaliska kryddor till en inledande kostnad av 24 miljoner kronor. Man kan givetvis med andra och finare ord få projektet att framstå som något helt annat, till och med att det skulle vara vinstbärande, men från att personligen ha varit mycket vänligt inställd till projektet så har jag börjat tvivla starkt att detta verkligen är värt att förstöra de vackra vyer Hagaparken utgör idag. När Moderatduon i detta klipp diskuterar projektet så blir jag inte mer övertygad om man säger så.

Jag tycker alla ska se det här klippet och gärna dela det till sina vänner och bekanta så dom också får se det. Det är festligt, ganska absurt och kanske kan vara till hjälp åt i synnerhet politiker i kommunen som utmanats från projektgruppen att de ”måste ha mod att fatta beslutet”. Mod att besluta om kommunens miljoner men tydligen veta sin plats när det gäller att ifrågasätta eller hysa tvivel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *