Hofors Veterinärpraktik Öppnar I Nya Lokaler På Faluvägen

Förutom en mycket fin artikel i dagens Arbetarblad, så meddelar Hofors Veterinärpraktik via sin Facebooksida att man flyttar in i nya lokaler på Faluvägen. Man bjuder dessutom in till nyinvigning av verksamheten den 3 september. Bland det bästa som hänt på mycket länge i kommunen tycker jag. Fick jag dessutom bestämma så skulle det ösas en grävskopslast med pengar över dem så att verksamheten kunde bemannas och bedrivas året runt och dygnet runt. Den här sommaren har det nämligen slagit rekord i antal statusuppdateringar jag läst om djur som lämnats, skadats eller farit illa och jag vet att även om många med glädje skulle göra allt för att hjälpa till så gör de inte det. Det finns allvarligt talat få saker som är så hjärtskärande än att se ett djur som är i behov av oss människors hjälp. Många gånger orsakat av just människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *