Länksamling: Hoforsbloggen I Media

Idag öppnar jag även upp den tidigare stängda sektionen I Media. Det är en sammanställning där jag tror det mesta och kanske bästa av när Hoforsbloggen figurerat i media, varit upphov till nyhetsrapportering eller omnämnts på något sätt. Har jag råkat missat något ni minns så tar jag gärna emot tips på det.

Det väcks naturligtvis både muntra och trista minnen när jag tittar på länksamlingen. Men mest av allt kanske jag drar på smilbanden och tänker att det har varit en fantastisk resa sedan bloggen startades. Vem kunde ana att den skulle ha sådan stor inverkan och till och med leda till ett lokalpolitiskt parti som valdes in som kommunens näststörsta. Att ett inlägg om sexleksaker även medfört att bloggen för evigt är inskriven i litteraturen i Annika & Veras debutroman Lustjakt. Upphovet till att kommunen valdes ut bland många andra för en dokumentärserie på SVT, omnämnd av Aftonbladets dåvarande chefredaktör Jan Helin i söndagskolumnen. Inte minst en stor källa för lokaltidningarnas nyhetsrapportering där man förvisso inte alla gånger bemödat sig med att omnämna det.

Nåväl, det var väl på tiden att en sammanställning gjordes för nytillkomna läsare. Vad framtidens innehåll i Hoforsbloggen blir återstår att se. Livet har ju som bekant ett komplicerat vägnät. Håll tillgodo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *