Ovako Bjuder In Till Öppet Hus Lördagen Den 9 September

Det är dags för att åter öppna grindarna till Ovako och öppet hus. Lördagen den 9 september har alla som alltid undrat över vad som egentligen sker inne på området, barn och ungdomar kanske som aldrig riktigt förstått varför deras föräldrar försvinner på konstiga tider dygnet runt egentligen gör. Mellan 10.00 och 15.00 sker visningar av de olika verken, det är loppis i konserthallen, det bjuds på hamburgare och korvgrillning, musikunderhållning och tipspromenad, Hembygdsföreningen visar även Herrgården norr om industriområdet och det hålls ett seminarie under namnet 1000 år av stål även det i Konserthallen.

Ett fantastiskt tillfälle att få insyn, imponeras och få lite extra stolthet över kommunen som gör världens bästa stål.

 

One thought on “Ovako Bjuder In Till Öppet Hus Lördagen Den 9 September

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *