Rösta På Emma Wängelin I Kyrkovalet

Lite mer om kyrkovalet blir det trots allt idag. Man kan följa nyhetsuppdatering och annat via den officiella Facebooksidan. Ett av de mest spännande inslagen i det här valet tycker jag personligen är att Emma Wängelin kliver fram som en av kandidaterna på den alternativa listan ”Samlinglista för Hofors församlings kyrka”. Det är svårt att inte bli imponerad över den här tjejen som förutom en otrolig sångröst och musikalitet, är framgångsrik inom hästsport och dessutom engagerad i samhällsfrågor på ett sätt som nästan övertygar en om att det hon en gång sade till landets konung, att hon skulle bli en framtida statsminister, faktiskt kommer att bli sant.

Emma har under hösten återvänt till studier med inriktning på juridik och kommer att pendla mellan Hofors och Uppsala. Emma kan också med er hjälp slå ett historiskt rekord i valdeltagande i Kyrkovalet. Henne kryssar man plats nummer 4 för. Emmas ambitioner om hon blir invald är att medverka till att göra kyrkan i Hofors mer aktuell och involverad i samtiden. Hon har också uttryckt hur viktigt det är med det internationella arbetet och vill gärna se mer ungdomar och unga människor att medverka på deras egna villkor för att utveckla kyrkans framtid. Jag vågar drista mig till att påstå att den här kandidaten är det inte många som slår på fingrarna i viljestyrka och framåtsträvande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *