Mathias Strand Om Kyrkovalet 2017

Jag heter Mathias Strand och är 39 år gammal.
Jag arbetar som matematik- och idrottslärare på Petreskolan här i Hofors. På min fritid är jag en aktiv föreningsmänniska och uppskattar att möta barn och ungdomar i sitt idrottsutövande. Jag är också delaktig i samhället genom min roll som fritidspolitiker i kommunens Barn- och ungdomsnämnd och som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige.

Jag anser att kyrkan fyller en viktig funktion i vårt samhälle. Som en plats att finna tröst, glädje och stillhet i livets alla skeenden. Kyrkan utför också ett viktigt socialt arbete genom diakonin och det skall vi göra vårt bästa för att bevara.

I Hofors kyrka har vi dessutom fina möjligheter att erbjuda glädje och delaktighet genom de olika körerna. Jag vill att kyrkan även fortsättningsvis satsar på musiklivet med bredd i både ålder och utbud och att ungdomsverksamheten utvecklas genom aktivt deltagande av ungdomarna själva.

//Mathias Strand, Nummer 6 på listan, Samling för Hofors församlings kyrka

One thought on “Mathias Strand Om Kyrkovalet 2017

  1. Lycka till i valet! Jag själv lämnade kyrkan för ett antal år sedan, när jag upptäckte att det var mer politik och inte Gudstro som rådde i kyrkorummet. För mig är det medlemmars engagemang och tillit till Bibeln viktigt. Ser med tillförsikt på att olika nomineringsgrupper i Sv kyrkan utanför partipolitik skall ta större utrymme efter valet. Än en gång lycka till – Samling för Hofors församlings Kyrka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *