Har Ni Ofredats Sexuellt Idag Hoforsbor?

Eftersom det är de stora avslöjandenas tid så kommer här ett. Ett kort videoklipp sprids på nätet som avslöjar att man som invånare inte ens kan gå på Bruket i dagsljus utan att bli sexuellt ofredad. Kanske vet man inte ens om att man just blivit det. I klippet som är 1.15 långt syns en man sitta i en parkerad bil medans människor promenerar förbi utanför. Platsen är parkeringen framför Bergsmannen och bakom Audio-Video.

Man kanske inte behöver så fruktansvärt snuskig fantasi för att förstå sammanhanget av dessa urklippta och censurerade bilder ur filmen. En gissningsvis medelålders man plockar fram sin ”snas” och onanerar oblygt under tiden som gångtrafikanter och välkända Hoforsvyer syns i bakgrunden.  Att döma av lagboken så faller detta beteende under ”sexuellt ofredande och förargelseväckande beteende” (exempel på Lawline.se)

Kanske inte vad man förväntar sig när man går och handlar en matlåda på Grillköket eller en fjärrkontroll hos Foto-Johan direkt.

En snabb eftersökning avslöjar att mannen troligen inte hör hemma i Hofors utan i någon angränsade kommun där han även spelat in filmer av olika slag och syns i bild. Det kan alltså löna sig att ha ögonen på skaft vad som sker runt omkring en.

5 thoughts on “Har Ni Ofredats Sexuellt Idag Hoforsbor?

  1. Det är tydligen inte bara jag (perolof westerlund) som av dig blir kallad äckelgubbe känns tryckt att ha en kompis.

  2. Tack för tipset men var hittar jag kompisen ?
    Har du något bra namn på det du kallar samfund ?
    God natt och sov gott lille man.

  3. Tack så sant men i min ålder kan man aldrig vara säker på att det blir en ny dag, ha däää
    .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *