Ett Enkelt Lördagsinlägg

Ni kanske trodde ni skulle slippa mig idag men tji fick ni. Blev en lång och intressant natt med diskussionsämnen som kommer bli högaktuella inom kort vad jag förstod. Lite fiskesnack, gamla godingar på Youtube och en del smarriga öl. På tal om gamla godingar så fick jag idag fem kartonger med gamla VHS-band från min ungdom. Sannerligen nostalgi att åter hålla i en sådan tingest och se de gamla välbekanta omslagen. Har tyvärr lite arbete att stå i i veckan men sedan så skall jag dedikera en hel dag till att se dessa gamla krigsfilmer av B-karaktär.

Till kvällen blir det Melodifestivalpizza och celebert besök 😉

2 thoughts on “Ett Enkelt Lördagsinlägg

  1. Ja det vart köksbordspolitik på hög nivå men med väldigt trevlig stämning (som alltid). Snart går isen upp & sjöarna sköljer….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *