Kerstin Hesselgrensväg 2 Till Salu

Det är ett av kanske Hofors kommuns mest fotograferade objekt. Den lilla gula stugan vid Hammardammens södra ände med adress Kerstin 

Hesselgrensväg 2. Jag har alltid tittat på stugan när jag passerat och funderat över om någon, någonsin använder den eller om det varit någon form av kulturbyggnad. Döm om min förvåning när jag hittar det till salu på Blocket.

Det visar sig att Länsförsäkringars fastighetsförmedling fått i uppdrag att sälja det lilla huset, och utgångspriset är 1 350 000 kronor.

Även om man kanske inte hostar upp de slantarna i en handvändning så kan man alltid drömma sig bort en liten stund. Intressant även eftersom det är första gången som åtminstone jag får titta in i huset via bilderna hos Länsförsäkringar. Betydligt större än jag anat, i mycket bättre skick invändigt, och enorm potential för den som vill äga ett stycke klassisk byggnad i Hofors kommun.

Jag vet inte riktigt om jag skulle kalla det drömläge, det är en ganska flitig trafik förbi stugan. Men om man inte söker enskildhet så är det troligen ett mycket bra köp med närhet till absolut allt det fina som finns i centrala Hofors.

Spontant tänker jag att det hade varit ett ypperligt läge för ett sommarcafé med brygga där man kunde ta sig en välbehövd paus, bra läge för deäldre som bor på Hesselgrenskaatt komma ut också för att njuta av sommaren när den väl inträffar.

Ska bli spännande att se vem som köper det och hur det kommer att användas i framtiden. För övrigt, vem äger det idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *