414 Dagar Sedan Sist

Då och då stöter jag ihop med människor som funderar över om det inte vore dags för en uppdatering av Hoforsbloggen snart. Jag har då svarat att lusten kanske infaller sig igen och att man aldrig kan vara riktigt säker på vad som sker i framtiden. Det fanns en plan att i samband med 10-års jubileet som inföll detta år i september, släppa ett ganska omfattande material, lite som Wikileaks ungefär, där var och en själv kunde ta del av information som samlats in under åren. Men ju längre jag funderade på det så kändes bara som att det inte var min uppgift längre att exponera vissa företeelser i kommunen. De ”riktiga” journalisterna får göra sina jobb själva. Mittmedia har ju dessutom utlovat en rejäl satsning på de mindre kommunerna i länet och man får önska att de ägnar sig mer åt att verkligen gräva och snoka runt i politiken och tjänstemännens värld. Själv har jag testat på att förändra lokalpolitiken, jag är inte helt stolt över arvet jag lämnade kvar där för ett drygt år sedan, men nu slipper jag ändå fundera över om det var möjligt.

Vad har jag då pysslat med under det år sedan tystnaden lade sig över Hoforsbloggen? Tja, det har varit ganska skönt att bara vara en av alla som går ner till verket, arbetar och går hem. Inte vara vare sig en bloggare, politiker eller aktiv föreningsmänniska. Att slippa horderna av märkliga mejl från ännu märkligare individer, att göra lite vad som faller en in och testa på nya fenomen som till exempel husvagnsliv, fotografering, ölbryggning, pilbågsskytte och lättare snickerier. Jag har lagt grunden till ett nytt nätverk för att snart nog driva ett eget bolag och sett mig omkring lite i landet. Lite beroende på hur utvecklingen går för Ovako så är det alltid bra att ha en reservplan.

Jag gör väl ett litet försök till att försöka uppdatera sidan lite oftare än var fyrahundrande dag i fortsättningen. Tills dess säger jag på återseende!

Visste ni att rönnbär vid den här tiden på året efter första köldknäpparna kan bli ett ganska sött bär, ypperligt för att göra till exempel glögg eller kola av?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *