Det Råder Stiltje

Precis som i både Gefle Dagblad och Arbetarbladet de senaste dagarna är det inte mycket som jag kan rapportera om. Det finns en del saker som ligger och ”pyr” i askan men som har ett rättare tillfälle att ta upp inom kort. Det är dessutom en lite intensiv arbetsperiod för mig med ett större evenemang på tapeten. Igår träffade jag på en man född 1939 som råkat falla på de ishala gatorna och det tog honom tre timmar att få hjälp. Tre timmar i ganska tunna kläder innan en ung man hittade honom kämpandes med att ta sig upp, utan handskar och keps på huvudet skakade han så att det befarades köldskador. Jag gav honom varmt kaffe och fick kontakta polis som hjälpsamt nog dök upp inom 40 minuter och kunde göra just ingenting mer än att lyfta upp den skröplige mannen som helst hade stannat vid mig och talat om skillnaden mellan värmländska skogskatter och ”fjantkatterna” som fanns nu och helst satt i knät inomhus. En riktig hårding den där gubben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *