Pe(nis)treskolan Utsatt För Vandalism

Ett par penisar och ett uttryckt böghat har drabbat Petreskolan och dess matsals väggar. Den smått annorlunda gatukonsten tycks ha uppkommit under julovet och ännu har inget gjorts för att återställa eller temporärt dölja det hela vilket fått en del föräldrar av moral att reagera.

Vi anmälde det direkt till Hoforshus och har därefter anmält det ett otal gånger, säger rektorn Lise-Lott Staaf.

Svaret var dock att det är för kallt ute för att kunna ta bort det. Och sedan har det fått sitta. Nu har dock föräldrar reagerat och hört av sig både till skolledningen och till Hoforsmål med klagomål. De vill inte ha sina barn i en sådan miljö.

– Vi är också jätteupprörda. Det är gräsligt, säger Lise-Lott Staaf medhållande

Personligen ser jag ett samband med Hagaskolans eget ”Nobelpris” som delades ut där i slutet av december nära jullovet. Kan man på Hagaskolan belönas med priser för att leka med kukar kanske en elev på Petreskolan tänkte att även han eller hon kunde få lite positiv uppmärksamhet med ett par målade alster. Vidare kan man med hjälp av bilderna även misstänkliggöra någon i sjunde klass för dådet. Dels med tanke på hur penisen utformats utan markanta ollonkanter. Dels att pungen har gles hårväxt. Det är en sexuellt oerfaren ung person som står i valet och kvalet i sin egen sexualitet om han är homosexuell eller inte vilket fyller honom med förakt. Vill man ha tag i förövaren bör man studera alla med trång förhud, ett par pubishår och som sneglar på andra killar i duschen efter gymnastiken. 😉

2 thoughts on “Pe(nis)treskolan Utsatt För Vandalism

 1. Det där kan ju vara vilka småbarn som helst ha gjort…
  Nobelgrejset har dom ju i matsalen på Haga, så varför
  skulle hagaungar kladdat på petre? =)

  Kan ju vara någon petrehatande elev, som går där som har
  gjort det där =)

 2. Nja det står ju i mitten av texten att det inte var Hagaelever som kunde misstänkas:
  ”Kan man på Hagaskolan belönas med priser för att leka med kukar kanske en elev på Petreskolan tänkte att även han eller hon kunde få lite positiv uppmärksamhet med ett par målade alster” 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *