Det Bidde Bara En Halv Kioskvältare

I dagens Arbetarblad rapporterar man om att Itell som struntade i att betala sina hyror nu bara behöver betala tillbaka halva beloppet. Ni vet det var ju den där historien om 1 100 000 kronor. Itell skall betala tillbaka 500 000 inklusive moms. Jag får det till 550  000 kronor vid hälften men i Hofors Kommun är man inte så noga med pengar vet ni så någon dröjesmålsränta bryr man sig inte om. Sist jag påpekade något om Itell och deras hyror så var det en Moderat politiker som öppnade munnen och babblade om ”kioskvältare”:

Något som aldrig fick ett svar och som Moderaten skyndsamt försökte sopa bort mitt i natten. Moderaten ifråga har ju gång på gång gjort sig lustig över hur nuvarande kommunpolitiker sköter om kommunens plånbok. Mer om detta kan ni läsa här. En historia väl värd att lyfta fram hela året då Moderaten ifråga skall valpropagera om ekonomi mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *