3 thoughts on “Designa Ditt Eget Bankkort

 1. Löjligt egentligen att man inte får ha vad man vill på sitt kort.
  Hur ofta visar man det liksom?

  Man drar det ju oftast själv inne på affären också.

  Själv har jag haft på mina barn i några omgångar.
  Nästa gång blir det något annat.

 2. Givetvis var det ju bara i syfte att provocera som jag valde dessa motiv, men som du säger så vem skadar det egentligen? Som om andra människor hade med mina bankkort att göra 😀

 3. Man ska hålla sina bankkort så anonym som möjligt är en skyldighet du har som innehavare vilket gör att det här från början är en ganska vriden affärsidé från bankens sida. Alla som har något annat än original drar blickarna till sig. Själv vill jag ha Kalle Anka som bild på mitt pass vilket är under utredning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *