Knulla, Knulla För Fan!!

Den socialdemokratiske Gästrikerepresentanten tillika Riksdagsman som ertappades med rumpan bar (bokstavligen) väcker munterhet på nätet och i synnerhet forumet Flashback. Per Svedberg skall ju ha ropat en del lustigheter när han bankade på sin kvinnliga kollegas dörr vilket fått signaturen rotten_88 att ta fram ett förslag på hur bilarna kan dekoreras inför valet 2010.

sossecontainerKanske kan det vara det smartaste drag en Socialdemokrat gjort på mycket länge eller i vart fall sedan Mona Sahlin tog över rodret. Om detta blir partiets valmanifest kommer det att attrahera nya väljare enligt signaturen sunray:

knulla, knulla för fan – Har sossarna det som valmanifest vid nästa val så har dom fan min röst

6 thoughts on “Knulla, Knulla För Fan!!

 1. Detta är ingen kommentar till dagens inlägg.
  Detta är ett fjäskinlägg från mig till DIG!
  TACK! Du förgyller min morgon varje dag!
  Fortsätt så! 🙂

 2. Fy så ni skriver, lite moral tack.
  Det är lugnt för denne huddiks festar´n, han får nog en ny bättre post bara via förflyttning.

  En sak är säker & det är att de har inte råd att sparka en sådan här publisitetsmakare inom socialdemokratin, det är väl den enda positiva reklam de har haft det här senaste året.

 3. Ja inom Socialdemokratin så får man gråta ut i media om att det inte var deras fel…Sen får man en fetare ställning inom partiet. Skandalernas parti. Rösta rätt och rösta bort sossarnas från deras positioner inom kommunerna. Dom är så där…det är inget nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *