Kändisar I Hofors Del 1: Naken-Janne

Tänkte jag skulle starta upp en ny kategori: Kändisar I Hofors. Det finns faktiskt några stycken Hoforsbor som satt sina avtryck i historien och kändisvärlden väl värda att lyfta fram. Inte minst för att visa omvärlden att i Hofors finns ”Star Quality”. Först ut blir mannen som gav nakenheten ett ansikte: Naken-Janne.

naken_janneJanne O Jansson föddes i Hofors men har senare flyttat ut i den stora omvärlden för att göra karriär. Mest uppmärksammad blev han i samband med en TV4-produktion som hette Farmen. Det blev även hans stora genombrott under smeknamnet ”Naken-Janne”. Janne är vad man kallar nudist men vill hellre själv kalla det naturist. Enkelt uttryckt kan man väl säga att det är människor som gillar att vara nakna som den dag de föddes. Det finns även ett Riksförbund där man samlar alla likasinnade. Sveriges Naturistförbund. Det har även i vissa sammanhang hävdats att nudister inget annat är än ”exhibionister” dvs människor som söker uppmärksamhet och bland annat visar detta genom att dra till sig så mycket uppmärksamhet som möjligt, även i sexuella sammanhang. Exempel på exhibionister är Linda Rosing, Gudrun Schyman, Michael Bindefeldt samt Martin Timell.

Det var alltså i dokusåpan Farmen som Janne först började vifta med sin penis till mångas förtret. I kombination med hans personlighet och en gul toppluva var det bara en tidsfråga innan han skulle komma att bli Naken-Janne med hela det svenska folket och det dröjde inte innan rubrikerna kom, redan under finalkvällen kablades nyheten ut om att Naken-Janne råkat ut för en sk ”kukvridare”. En annan deltagare tog helt sonika tag i snorren på honom och vred om. Det hade innan festen framförts hot mot honom. ”Naken-Janne riskerar stryk på finalfesten”.

Här går Lena till attack

kukattack

Sverige tycktes i det närmaste chockade över nakenfisen som stormat in i deras liv via TV och sen kvällstidningsartiklar:

Jan O:s stil var äcklig och feg

Jag är den enda värdiga vinnaren

Här festar Jan O på Café Opera

Jan O gör helikoptern med snoppen på scen

Naken-Jannes turnéfiasko

Bert: Jan O är ju sjukt dålig

Efter det följde den ena efter den andra skandallöpsedeln:

Naken-Janne gör comeback

Naken-Janne krävde sex av Zaklina i Farmen

Naken-Janne kastades ut från krogen

Naken-Janne återkom som sagt i Farmen Afrika med ett kort inhopp och dök även upp i TV3s Club Goa där man återanvände avdankade dokusåpaskådisar. Programmet var ett fiasko som många av deltagarna och sändes endast en säsong. Efter det blev det bara mindre och mindre med framträdande även om han fått göra inhopp i diverse pratprogram. Senast syntes han till i Ystad-Happaranda där Robert Aschberg och Gert Fylking gick hela tsräckan för att samla in pengar i kampen mot prostatacancer. Med bar underkropp och signaturen den kanariegula toppluvan poserar han glatt på bild.

ystadhapparandaNaken-Janne sägs numer vara bosatt i Uppsala men jag tror fler än jag hoppas på en återkomst till hembyn Hofors. Kanske även uppmärskammas på gågatan utanför Systembolaget. Ge Hofors lite stjärnglans!!

nakenstjärna

6 thoughts on “Kändisar I Hofors Del 1: Naken-Janne

  1. http://g-e-o.se/sparrat-ip-adresser-och-gar-ett-steg-till/

    Han bloggar igen;) Där har du bloggen. Han visade mig bara inte att han bytte blogg igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte… Hans blogg är liksom Faddes som en trafikolycka. Man kan inte bara passera och låta bli att titta.

    Ser du hur tuff han är nu med polisanmälan och allt. Säkert mot de elaka tanterna på gruppboendet som mobbat sönder honom.

  2. Ta ett piller till din lilla stackare. Försök glömma hur kärringarna i Gnosjö knullat dig (på tal om det.. ) hahaha. Vilken pajas du är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *