Utbyggnad Vid Edsken?

Det slog mig faktiskt i veckan när jag besökte Edskevall att det borde upplåtas mer mark för fasta boenden. Det är riktigt vackert sommartid där och jag ser hellre att man bygger där än förstör naturen runt Hammardammen.

Nu vet jag inte om man släpper till mer mark, enligt Gefle Dagblad funderar man på att låta 8 fastigheter som idag har en yta på 90 kvadratmeter, få bygga ut till 200 kvadratmeter (bor någon politiker månne i någon av husen 😉 ).

Sedan kunde man ju släppa marken mellan Edsken och infarten till Hofors för husbyggnation också. Binda samman fritidsområdet med tätorten. Enda logiska vägen att expandera Hofors helt enkelt.

Någon som vet var man vänder sig om man vill hyra Edskevall för några dagar förresten?

6 thoughts on “Utbyggnad Vid Edsken?

  1. Det är Ovakos IF Metallklubb som äger fastigheten, tror man måste arbeta på Ovako för att få hyra. Just nu tror jag dock att det är kollo på gång där.

  2. Aha så pass, men då kanske det kan ordnas ändå. Jo kollot skall väl inledas nu någon gång. Jag tänkte mer på en helg senare under sommaren/hösten, finns väl annars ganska dåligt med ställen som sväljer mycket människor och har en sjö i närheten.

  3. Bloggmaster: Har detta något att göra med att du tidigare hade ett inlägg om hinderspröving????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *