Funderingar Runt TV

En sak jag funderat på i några avsnitt av RobinsonTV4 är vilka korkskallarna de plockat ut egentligen är. Det ena laget har ju gnällt i några avsnitt att de inte kunnat tillaga mat och att de saknat eld. Igår fick de förvisso i ett utbyte mot annat en fackla och kunde tillaga lite kanin. Den första slaktades av Ewa Eriksson som i gårdagens program valde att hoppa av programmet av ”privata skäl”. Och just Ewa är orsaken till varför jag funderar över korkskallarna. De har gnällt över bristen på eld under en lång period men lösningen har hela tiden funnits i Ewas ansikte:

glasögon

En av förberedelserna inför expeditionen måste ju ha varit att läsa Flugornas Herre och därmed ha lärt sig att som i boken, ta glasögonen och göra eld med. Kände månne Ewa på sig att hon skulle sluta som Nasse i boken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *