Bevara Hembränningsapparaten!!

Jag kan tycka det är synd och skam att den hembrända spriten ersatts med smuggelvodka på senare år. Det vilar en viss charm över att kunna tillverka och nyttja sin egentillverkade starksprit. Visst det fanns enorma nackdelar med hembränd sprit. I synnerhet den som såldes till ungdomar och redan gravt alkoholiserade människor i vinstsyfte. Men som med allt annat så finns det ett missbruk och girighet när något är bra.

Det borde egentligen vara varje människas rätt att odla sina egna råvaror och välja om man vill förvandla detta till alkohol och krydda med egenodlade örter. Kan det månne bli en öppning för detta nu när man vill luckra upp rådande alkohollagstiftning och ändå tillåter massimport av alkohol från angränsande EU-länder? Vem orkar massproducera sprit för att sälja till priser långt under ”smuggelspriten”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *