Bara Invandrare Begår Våldtäkter

Klicka på bilden ovanför och ni inser” sanningen”. Våldtäkter begås av invandrare (vad hände med flyktingarna?). Jag har en annan sanning. Kanske underrepresenterad men så god sanning som någon. SVENSKAR begår våldtäkter, men undanskuffas som ”Han skulle aldrig ha gjort det” ”Hon ljuger” ”Hon är en slampa”.

Ni som följt bloggen från start har kanske förstått att det finns en personlig vendetta mot män som inte kan hålla kuken i brallan. Jag är inte politiskt bunden i det ärendet (referenser kan lämnas) och avskyr när det sägs att enbart utlänningar begår brottet. Statistik må visa det ena eller andra, brottet i sig är inte kulturberikande. Var och en som tycker sig ha rätt att trycka in könsorganet i en annan(t)(djur, barn, underårig eller kvinna) må behandlas som odjur, skadedjur. Vare sig man är en arbetare med 6 barn eller kommunalpolitiskt aspirerande ”kraftmänniska”. Det är inte ett brott som bara relateras till mörk hud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *