När Är Det Anders Eklunds Tur?

Hagamannen” aka Niklas Lindgren som satt tillsammans med vår egen lokala ”pedofiltalangAnders Eklund misshandlades på Norrtäljeanstalten av en annan livstidsdömd fånge. Det intressanta i historien är att man i media inte namnger Kenny Widlund utan bara kallar honom ”31-åringen”.  Widlund är förövaren i det brott som jag anser vara det värsta hitintills under 2000-talet. Året 2006 då han knivhögg sin 12-årige styvdotter till döds och sedan våldtog hennes kamrat som han även försökte sticka ihjäl, men som lyckades fly när Widlund somnade. En mycket sorglig historia som uppdagades på självaste ”Mors Dag”.

Det andra som man onekligen börjar fundera över är dessa människors självbild och rehabilitering. Som bekant har det varit diskussioner på denna blogg om huruvida straffsatserna för grova brott är tillräckliga eller inte. Vänsterföreträdare i synnerhet tror på att man kan låta dem komma ut i samhället igen.

När Niklas Lindgren förflyttades till Norrtäljeanstalten våren 2007 tog sig en grupp interner in i hans cell och kissade i sängen och på golvet, enligt uppgift till Aftonbladet.

Nu trakasseras han återigen av sina medfångar.

I januari slogs han ner av en 31-åring som var irriterad på att Lindgren skulle ha pratat skit om livstidsdömda

Tycker inte det råder några tvivel om att det inte rör sig om någon rehabilitering på våra fängelser.

— 

Det tredje som slår mig är att vi här har en grupp förkastliga människor som tydligen tror att de har något slags rykte eller respekt att upprätthålla gentemot varandra. Men det är ju samtidigt varje sund människas första tanke att våld skall drabba våldsmannen. Sen att vi ”normala” inte är kapabla till det är en annan faktor. Hur gärna vi än vill straffa dessa odjur personligen så gör vi det inte för vi saknar inte den där spärren som skiljer oss och dem åt vilket Leif GW själv vänligen förklarade för mig. Jag vill inte ha dessa element fria i samhället igen och därför kan jag inte med gott samvete lägga min röst den 19 september på ett parti som vill låta dem beblanda sig med oss igen. Och hur avskyvärt det än är med våld av det här slaget, sitter jag med en önskan att samma sak skall ske med Anders Eklund. Gissar att han passar sig för att lämna cellen i onödan nu när hans bästis ”Hagamannen” fick ett mer välförtjänt straff.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *