Fotoalbum För Hofors

För en tid sedan fick jag en CD innehållande gamla Hoforsbilder av varierat slag som kentAA hade samlat ihop. Jag skäms nästan lite att det tagit sådan tid att lägga upp dem i fotosektionen här på sidan, det är bilder alla Hoforsbor borde ha tillgång till av både historiska och nostalgiska skäl.

Jag vill särskilt understryka att det kan finnas bilder som omfattas av upphovsrätten, om någon finner en av sina egna bilder i albumet och ni inte vill att den skall synas på sidan är det bara att skicka iväg ett mejl till info @hoforsbloggen.se (sätt ihop texten), ange namn och bild så plockar jag bort den. Med det sagt vill jag uppmuntra alla läsare av denna blogg att kika igenom de sju albumen och gärna skriva ned era reflektioner eller information ni har om bilderna. Det gör man enklast genom att klicka på länken ”Kommentarer”, fylla i ett namn och den säkerhetskod som visas i den färgade rutan till höger, samt er text.

Jag eftersöker även mer bilder från orten på samhället, personer och annat som kan vara av intresse. Dessa kan ni antingen skicka per mejl eller scanna in på CD-skiva (har ni ingen scanner kan jag ordna det). 😀

Har ni egna webbsidor kan ni ange länken till fotoalbumet.

Mobilanpassad visningssida här

3 thoughts on “Fotoalbum För Hofors

  1. Oj vad roligt jag har haft en stund och tittat på gamla bilder från Hofors. Många minnen dyker upp när man som jag är född i slutet av 40-talet och kommer ihåg saker som jag trodde jag glömt. Jättebra gjort av Kent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *