Lappens Grill I Storvik?

1994 utsåg tidningen Expressen Lappens Grill i Hedemora till Sveriges bästa gatukök. Det var något i särklass generöst som vilade över näringsstället. Där andra matprånglare snålade, hällde personalen på Lappens i Hedemora på tredubbelt utan extra kostnad. Nu har jag vid många tillfällen passerat Lappens Grill & Vägkrog i Storvik men aldrig kommit mig för att gå in och titta efter om det är samma ”stuk” eller policy på detta ställe.

Finns det månne någon Hoforsbo som testat båda ställena och kan ge en jämförelse?

7 thoughts on “Lappens Grill I Storvik?

  1. Jag var på Lappens i Storvik för någon vecka sedan och tog en ”liten” mjukglass. Denna var dock så jxxxa stor så jag inte fick i mig hela. De sålde även mjukglassar som ej salufördes som små, undrar hur det hade slutat om jag gett mig på en sådan. Hur de gör med matportionerna där har jag inte full koll på men jag tror inte det är iklass med hur det var på Lappens i Hedemora förut ivarjefall.

  2. Nej, det är inte i närheten av Lappens i Hedemora, det ägs inte längre av ”Lappen” heller, man får iofs backa när man tar dagens, men det får man ju på vilket mathak som helst som har dagens, så imho är det bara en ”vanligt ordinärt” väghak

  3. Håller nog med Örnen att det inte är som i Hedemora men det är helt ok lunchmat. Kan dessutom rekomendera deras catering! Då är det frikostigt med mat och mycket god.. 🙂

  4. Nej, som i Hedemora är det inte, vi åkte ofta dit och käkade när vi varit ute på domaruppdrag i trakterna, beställde man räksallad till mosbrickan var man proppmättt när man käkat sig ner till korven och mosen…. Men det är helt okey i Storvik också, man käkar sig mätt där också.

  5. med tanke på att vi på 2 personer beställer in 1 hamburgertallrik + en separat hamburgare å delar på stripsen (som ändå inte brukar ta slut) så har ivarjefall inte jag några invändningar mot näsbygrillen 🙂 För samma pris på donken blir man ju inte halvmätt, hedemora är hedemora & är vida känt för sina portioner, vi åkte från södra Närke ibland bara för att äta där vilket säger det mesta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *