Hofors Vackraste Skägg?

Jag har under några dagar övervägt att skaffa mig ett litet skägg. Tyvärr tillhör jag dem som har relativt klen skäggväxt varpå dessa planer fick skrotas. Det verkar dessutom besvärligt att odla och ansa skägg. Men det fick mig att tänka lite över hur skäggmarknaden ser ut i Hofors. Vem har det vackraste och yvigaste skägget bland kommunens herrar?

skäggJag har sett och samtalat med åtminstone en herre som lagt ned stort arbete på att skaffa sig ett mustigt och yvigt skägg. Lite som på bilden ovan om än kortare. Så jag tänkte starta en liten minitävling där äran om att få Hoforsbloggens egen titel Hoforskägget 2010 står på spel.

Det hela går till så här:

-Leta reda på en skäggig man/kvinna

-Ta en bild (fråga för säkerhets skull om han eller hon vill delta)

-Ladda upp den på antingen Tinypic eller annan sida, posta länken i kommentatorsfältet till detta inlägg eller mejla den till hoforsbloggen @ yahoo.se med namnet på skägginnehavaren

-Om ett år i december så kör vi en öppen omröstning och vinnaren koras

3 thoughts on “Hofors Vackraste Skägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *