Gud Bevare Oss Alla – Domedagen Är Här

”Allt skall jag utplåna  från jordens yta, säger Herren. Jag skall utplåna människor och djur, himlens fåglar och havets fiskar. Jag skall bringa de onda på fall och utrota människorna från jorden, säger Herren”.

Det är lätt att dra pararellerna till en eller flera domedagsprofetior dessa dagar när man studerar nyheterna. Fåglar faller ner döda på marken och fiskar spolas upp minst lika döda på stränder, ormar attackerar människor i deras hem och pelikaner avlider utan mänsklig förklaring. Nu intenfieras naturens hämnd genom att dränka Brisbane i Australien. Aftonbladet, Expressen. Även på hemmaplan har vi våra egna ”katastrofer” men den har majoriteten på något vis valt själva. 

I regel tror jag de flesta blundar när sådant här kommer på tal. Förståeligt egentligen för vem vill höra talas om att livet plötsligt skall förändras drastiskt eller upphöra helt? I Hofors kommun dånade nog domedagsklockorna extra högt när det anonyma brevet om hur snöröjningen sköts i Torsåker damp ner i brevlådan.

Det är främst på helgerna som snöröjningen hos de privata fastighetsägarna ska ha skett, enligt brevskrivaren.

Det ska också finnas bildbevis och upphör inte snöröjningen hos villaägarna väntar, enligt brevet, polisanmälan.

– Skulle det visa sig att anklagelserna grundas på fakta så är det väldigt allvarligt. Men eftersom vi håller på att utreda detta så vill jag inte säga mer i det här läget, säger Bertil Östberg

Gud bevare den kommunale snöröjare som tjänat ett par extra spänn på att selektera undanröjandet av snömassorna hos den ”privata sektorn”. Gud bevare de kommunalpolitiker som kanske också fått det lite extra fint på uppfarten dessa tider där snöhögarna lämnas mitt i vägen.  

5 thoughts on “Gud Bevare Oss Alla – Domedagen Är Här

  1. Du vet inte hur rätt du har. Men det finns hopp, Hur många skulle känna igen Jesus idag. Enligt förutsägelserna är Han/Hon redan född. Det finns bara ett sätt att rädda jorden och det är bråttom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *