Nytt Självmordsförsök På Flashback

En kvinna startade en tråd på diskussionsforumet Flashback med titeln ”Nu somnar jag in” där hon bland annat skrev:

Jag har precis intagit 2 stycken Atarax 25mg för att hålla nerverna i styr och inte tappa modet. Nu väntar jag på att dessa ska verka. Jag har valt en icke våldsam metod (då jag, skäms att säga det, är gravid och jag vill inte ta några onödiga risker och kanske vakna upp förlamad och med ett missfall att hantera). Jag har den senaste månaden planerat för denna dag och har samlat på mig olika sömntabletter i olika styrkor som jag ska ta tillsammans med vodka, tänkte dock vänta till mellan 22-23tiden då det finns människor (två) som vet att jag är självmordsbenägen och ifall dom ringer och ska kolla till mig innan dom går och lägger sig, vill jag inte att dom ska bli misstänksamma och kanske ringa 112.
Varför jag skriver här? Jag har inte direkt så många vänner och människor runtomkring mig, och jag vill bli ihågkommen av några, att jag satt något avtryck på jorden

Det har sedan en 21-årig man direktsände sitt självmord genom hängning och som debatterades flitigt kommit upp åtskilliga trådar med samma tema. en 29-årig man försökte ta livet av sig för bara en kort tid sedan och startade en tråd. Där hann dock medlemmarna att spåra mannen och larma Polis som hann rädda honom.

HelaHälsingland.se

Nyheter 24

På nytt verkar medlemmarna ha förhindrat ytterligare ett självmord även om några i den tidigare länkade tråden ansåg att hon skulle dö. Polisen verkar ha hunnit dit i tid enligt senare kommentarer. Man undrar dock onekligen vad det är som får människor att annonsera detta på ett forum först. Det berömda ropet på hjälp? Klart är att samhället mår inte direkt bra. Hofors lär också ha haft något slags statistiskt rekord i självmord tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *