Knulla, Knulla För Faan!

Aftonbladet gör idag ett ”scoop” om att Sverigedemokraterna krökar och spelar musik. Människor är rädda för att träda fram med namn i beskyllningarna. Personligen tycker jag man kunde ha lyft fram extra artiklar i samma ämne. Per Svedberg som trots sitt ”Knulla, knulla för fan” inte hade självinsikten att lämna sitt politiska uppdrag.

14 thoughts on “Knulla, Knulla För Faan!

 1. Jag läste det nu och skrattade åt det rakt igenom. Lille timide Kenth Ekroth stör mest? Det tror jag inte ett dugg på hahahaha… Det är unga män som partajar lite ibland. Vad är det med det? De köper inte horor i parti och minut iaf som sossar eller försöker våldta kvinnor som knulle-per som du säger;)

 2. Känner personligen Kent och han är verkligen ingen fridstörare även om han kan ta en öl eller två. Till de båda kvinnor som uttalat sig i Aftonblaskan vill jag bara säga: Det är givetvis ett av era sätt att sätta käppar i hjulet för SD och då anlitar ni naturligtvis Aftonhoran och får dem att slå knut på sig själv för att hitta något negativt om SD att skriva om. Kan bara nämna att jag var med i Kommunistisk Ungdom (Idag heter de Ung Vänster) en period i min ungdom på sjuttiotalet.
  Då söps det vilt och brukades hasch på vänsterns fester.
  Skulle jag berätta om vilka fylleslag och orgier som försigick på konferenser och fester skulle ingen tro mig.
  I jämförelse med vissa av de övriga riksdagsledamöterna är Kent en riktig svärmorsdröm. Så försök gärna kasta skit på era politiska motståndare. Det visar bara vilka gnällkäringar ni är…

 3. Meddelandeskyddet borde tas bort. Då kan Aftohoran med flera tidningar inte hålla på som de gör och skulle få lägga ner mycket snabbt. Det är skrämmande att det kan få gå till på det där viset. Svensson sväljer allt med hull och hår.

 4. Mmm… ”Meddelandeskyddet borde tas bort.” Stabilt, en av de viktigaste pelarna i vårt samhälle, föreslås avskaffas. Originellt, Mats, originellt. Du vill inte införa lite sharialagar när du ändå håller på? Ge fan i vår yttrandefrihet!

 5. Sharialagar passar väl en vänsterflummare och fjolla som dig Xamuel. Du vurmar ju för islam kommunist som du är;) Det finns ingen yttrandefrihet i Sverige värd namnet och det här handlar inte om yttrandefrihet. Det handlar om att vänsterkärringar får prata skit om SD anonymt och hitta på historier och ingen kan ställas till ansvar för det pga meddelandeskyddet.

 6. Läs mitt blogginlägg nedan om vad dina kompisar håller på med Xamuel. Det finns en intervju med Kristofer Lundberg från GP där som visar vilken totalidiot och fascist han är.

  Kristofer Lundberg är väl en kompis till dig antar jag? Kommunistdrägg som han och du vet inte vad demokrati är och en liten nolla som du ska inte försöka mästra mig och vara stor i käften. Verkligen inte.

  http://galaxybloggen.blogspot.com/2011/04/extremvanstern-skamde-ut-sig-vid-sdus.html

 7. Jag tror det svider lite det här…. 😉 Men jag håller med Mats jag…. vilken tur att flashback finns så sanningen kommer fram….. Frågan är bara vems sanning?? 😉

 8. Jadu Mats, om jag ska placeras i samma fack som Kristoffer Lundberg, är det då ok att jag placerar dig i samma fack som Marc Abrahamsson (ND)?Äh, va fan, när vi ändå diskuterar lösa bolliner, varför inte Fransisco Franco (Falangisterna)?
  Sist jag kollade så kunde ingen dömas för förtal av ett parti, men väl för förtal mot person; men Carina Herrstedt (SD), riksdagsledamot har ju erfarenhet av det så om du tar kontakt med henne så kan hon nog förklara juridiken kring det hela, hon har ju erfarenhet om man säger så. http://www.e24.se/makro/sverige/sd-riksdagsledamot-domd-for-fortal_2360257.e24

 9. Men då har ju trots allt Mats också erfarenhet av förtal i rättslig mening och borde alltså veta bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *