Underhållande Journalistik

Jag får tips denna morgon att studera några exemplar av ”Ludvikatidningen” som tydligen är så illa skriven att det blir komik av det hela. Skall göra det vid tillfälle, men under tiden så hittar jag några andra fantastiska tidningsartiklar som jag finner värda att lyfta fram.

Helt i linje med den redan klassiska ”Det blev visst ingen CD”. Sedan har vi en av mina egna favoriter gällande finanskrisen:

Eller två exemplar vad människor gör under påsktider:

Roliga rubriker skrivna antingen av misstag eller medvetet för att locka till sig läsare har funnits i alla tider. Jag kanske har rekomenderat denna bok här på Hoforsbloggen eller på den tidigare bloggen. ”Nyhetsflås & Tidsanda – Svenska löpsedlar under ett sekel” av Paul Frigyes.

Kanske är det dags att släppa en ny version där inte bara löpsedlarna sätts i fokus, här är ju ett exempel på vad som skulle passa in ypperligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *