En Blivande Nobelpristagare?

Det kan ju vara ganska känsligt att köpa material och annat som kan misstänkas kunna användas till allmän förstörelse i svallvågorna efter den tragiska händelsen i Norge nyligen. Men samtidigt kan jag inte låta bli att förundras över hur somliga människor ändå har en tendens att testa gränser. På forumet Flashback finns en tråd startad för  drygt 6 år sedan, i den spekulerar användarna om man kan bygga en kärnreaktor hemma. I den avslöjar den tidigare Moderatorn på forumet och numer användaren ”Psychopatic” att han börjat bygga en kärnreaktor. Han startar även en blogg där han beskriver sitt arbete.

En dag före det tragiska i Norge händer slår polis och strålsäkerhetsmyndigheten till mot den ”glade experimenteraren”:

Kvällsposten – 31åring greps för bygge av kärnreaktor i köket

På forumet förklarar han nu hur det hela gick till:

På något sätt är jag inte förvånad. Han har genom åren visat sig vara mycket kunnig inom en del områden. Detta slår mig dock med häpnad, att man ens kan komma på tanken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *