Plundrade Avlidens Bostad

Det har gått en vecka sedan en ung kille och hans flickvän omkom vid en tågolycka i Horndal. En mycket tragisk historia där ungdomarna varit och hämtat en kattunge och sedan krockat med ett persontåg vid en övergång. Kattungen hittades fastklämd i bilen med vid liv. Nu när jag läser grannkommunernas lokaltidning blir man förfärad över hur en del människor är funtade i huvudet. ”Tjuvar länsade döde Roberts hem”.

Natten till fredagen bröt sig någon – eller några – in i Roberts hus och stal i stort sett allting av värde. Platt-tv:n, datorn, stereon, bilstereon, digitalk- det var bara något av det som försvann.

– De tog till och med sig den öl och läsk som fanns i kylskåpet. Jag förstår inte att någon kan göra så här mot oss, med tanke på det vi genomlider just nu. Men det känns som ett insiderjobb, för de visste vad de skulle ta, säger Göran Englund och skakar på huvudet.

Händelsen har tagit dem hårt.

Någon har brutit sig in i sonens bostad, som ligger bara några meter ifrån föräldrabostaden i Ålhusbacken i Svärdsjö, medan de låg och sov.

– Vi hade tagit sömntabletter för att kunna sova åtminstone en liten stund och hörde därför inget. Men de som gjorde det här tog tillfället i akt, när de visste vad som drabbat oss. Det känns så jobbigt, säger Rosie och torkar bort en tår

2 thoughts on “Plundrade Avlidens Bostad

  1. Jag kanske hamnar i helvetet nu men jag drog på läpparna när jag såg att han var namne med självaste freddy krueger skådisen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *