Låt Pedofilerna Få Presentera Sig För Sina Grannar

Igår var det så dags för Pedofilkvinnan från Hofors att göra sitt framträdande i rätten. Hon lämnade sitt hem på morgonen och åkte till Falun i sällskap med ytterligare två personer. Förmodligen med släktband eftersom kvinnan i senare i rätten beklagade sig över att de tidigare vännerna försvunnit över en natt och att hon förlorat sitt arbete på grund av anklagelserna. Verkade råda delade uppgifter om hon blivit uppsagd eller självmant slutat. Stackarn då!

Det blev i stort sett samma scenario som med de tidigare hörda kvinnorna. Inte erkänna att de sett bilder och filmer trots de överbevisande chattloggarna. Det var huvudmannen från Borlänge som pratat om grova övergrepp på barn och kvinnorna har bara hållit med för att inte stöta sig med mannen. De bilder Hoforskvinnan tagit på sitt barnbarns kön kunde inte räknas som barnpornografi för dom kunde hon gott ha i ett familjealbum. Här hade jag gärna hört åklagaren fråga rakt ut vad syftet var att skicka dessa bilder till en person som så uppenbart skulle använda dom i en sexuell mening. Han nöjde sig som i de andra fallen att yrka på villkorlig dom med böter. Arbetarbladet, Gefle Dagblad

I olika diskussioner har frågan åter väckts om dessa vidriga individer verkligen skall få smyga omkring i bostadsområdena där det finns barn. Har man den här läggningen så är det en potentiell bomb som kan brisera i ytterligare ett ”Engla Höglund-fall” utan förvarning. Frågan är om vi i Sverige borde införa samma system som finns på olika platser i USA. Att pedofiler och våldtäktsmän tvingas gå omkring och presentera sig för sina grannar och berätta om vilka brott man dömts för. Lättare att hålla ögonen på dem eller välja att flytta till ett område där man inte har dem dörr i dörr. En god vän förslog att låta tatuera in ett stort kryss i pannan på alla dömda pedofiler så det skulle bli lättare att säga till barnen att akta sig för just dessa personer.

4 thoughts on “Låt Pedofilerna Få Presentera Sig För Sina Grannar

 1. Jag förstår mig inte på åklagaren i det här fallet som ENDAST yrkar på villkorliga domar och böter.
  Hur ”mycket” pedofil måste man vara för att få fängelse?
  Vad lever vi i för land där det är värre med skattebrott än brott mot barn?

 2. Ja alltså, ska ett helt samhälle behöva vara ängsliga för en enstaka persons agerande? Vad händer om någon så mycket som ser kvinnan prata med ett barn? Hur ska man reagera som förälder enligt samhället? Ska man se henne som frisk & behöva låtsas som ingenting trots att hon fått böter & blivit dömd för ett brott? Slår man utan att tänka blir det antagligen övergrepp i rättsak vilket gör att du som slår henne får värre straff än hon fick för de brott hon begått, sjukt SJUKT!!!

 3. Lutar åt skyddad identitet,flytt till annan ort. Där vet ingen om de böjelser som förorsakade adressbytet.Bara att köra på igen.
  Bra tips hur man får slut på det manliga? könets härjningar. Leta på en rivningskåk.Spika fast kuken i nåt väggfast,sätt eld på skiten. Släng åt svinet en kniv. Då är problemet löst!

 4. Skamligt att lindriga skattebrott ger längre och värre straff än vad dessa perversa hemska monster får för dessa frunktansvärda övergrepp! Detta måste bli årets skandal och något att skämmas över även internationellt, eftersom fallet har fått så stor uppmärksamhet utomlands. Att mannen dessutom är tvåbarnspappa gör det hela värre! Man får ju kalla kårar när man tänker på vad han kanske har utsatt sina egna barn för, och man hoppas ju innerligt att han absolut inte får ha vårdnaden om dessa! Både mannen och alla kvinnorna borde låsas in på livstid! Sätt en fotboja på hela gänget så att vi vet var vi har dom i framtiden!
  Skydda barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *