Bilder Från Bankrånet I Hofors

När jag läser grannkommunernas lokaltidningar handlar det mycket om rånet i Vansbro igår morse som i sin tur orsakade långa bilköer på väg 80 mellan Falun och Hofors. Detta trots att en hjälpsam Hoforsbo och släkting påpekade för polisen när han stoppades att spikmattor och avspärrningar knappast skulle hjälpa vid 14-tiden då ”rånarna redan var i Stockholm” vid det här laget. Polismännen sades blivit lite sura över detta påpekande. Men jag drar mig till minnes det där bankrånet mot SwedbankCentralgatan i Hofors under 90-talet. Det fanns minst en bild tagen av någon boende i huset där man kunde se en av rånarna stå utanför på gatan med en AK4. Letat på nätet efter den utan resultat. Är det någon av läsarna som minns bilden och har en kopia av den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *