Gäddor – Inga Lättlurade Fiskar

Kom ut lite senare på eftermiddagen, Var ändå helt vindstilla och solsken och vi misstänkte att det inte var någon vidare fart på firrarna ändå. Bara en incident som möjligen kunde vara en misstänkt smakprovning av våra wobblers, likväl kanske ett av de där bottennappen som vi heller inte sett röken av på ett tag. Verkade gå lika illa för den andre båten på sjön även om dom fick något på kroken. Blev ändå en fin solnedgång men tålamodet börjar tryta med fisket nu när man testat förmiddagar, eftermiddagar, hela dagar, djupt, lågt och mitt i mellan där någonstans. Glada färger, tråkiga färger. Gäddorna är inte på hugget helt enkelt. Idag körde vi dessutom med ekolod för att konstatera att det visserligen finns fisk i sjön, men lättlurad är dom icke.

7 thoughts on “Gäddor – Inga Lättlurade Fiskar

  1. Aldrig hört talas om men man blir alltid facsinerad över specialkunskaper. Locka på älgar, tala med hundar etc 😉
    Gäddpsykolog vore verkligen något det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *