Ny Sajt Visar Om Din Granne Är En Pedofil

För drygt 2 år sedan lovade Mikael Skillt från Svenska Motståndsrörelsen att pedofilerna skulle hängas ut, detta i en artikel i SvD.

Aktionen syftar enligt Mikael Skillt till att ”informera föräldrar om att pedofiler bor i närområdet” och omfattar hela landet. Rörelsen beslutade att inleda kampanjen efter att ha kontaktats av en flicka som utsatts för sexuella övergrepp.

– Det finns ett behov av det här. Varken stat eller media har tagit ansvar för att ta den här debatten och informera föräldrar. Det borde föras en livlig debatt om huruvida det är lämpligt om dömda pedofiler får bo i närheten av dagis och skola. Det här är vårt sätt att få igenom någon sorts realpolitik, säger Mikael Skillt till SvD.se

I helgen kan man väl lugnt konstatera att den nya sajten fått ett ordentligt genomslag efter en artikel i Aftonbladet. Så mycket trafik till sidan att det tidvis inte gick att nå den.

Hundra pedofiler hängs ut med namn, kontaktuppgifter och domar på en ny svensk internetsajt.

Ex-nazisten Mikael ligger bakom den olagliga sajten. Hans mål är tuffare lagar mot pedofiler:

– I väldigt svåra fall förespråkar vi livstids internering på rättspsykiatrisk klinik.

På sajten kan man gå in landskap för landskap och se vilka personer som dömts för våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och andra pedofil-brott. Namn, personnummer, adress med kartbild och ett utdrag ur domen finns med

Reaktionerna låter inte vänta på sig. Aftonbladets krönikör Oisin Cantwell går till hård attack men avslöjar samtidigt att han tycker det är helt okej med ”Hebefili”.

Sida upp och sida ner med män och kvinnor som dömts för sexbrott av ett eller annat slag.

Landskap för landskap. Namn, ålder, adress, personnummer, kort beskrivning av brottet, målnummer till domarna.

Geniet bakom hemsidan är, föga överraskande, nazist.  Han har inte ens orkat ta reda på vad en pedofil är. Att som vuxen ligga med en könsmogen 14-åring är för all del brottsligt, men en helt annan sak än att utsätta en femåring för ett sexuellt övergrepp

Mycket märkligt att det skulle vara fult att ha en politisk ideologi i jämförelse med att vilja ha en drift att som vuxen ligga med minderåriga. Men det är inte första gången just Aftonbladet haft vuxna män med en drift efter småbarn på sin redaktion. Björn Elgstrand och Andreas Harne till exempel.

Exakt vilka följder det blir av sajtens publicerande av namn och adresser återstå att se. Det lär väcka en debatt om pedofilers rättsskydd i samhället. Om dömda pedofiler har rätt till skyddad uppgifter och vad det i sin tur signalerar till samhället. Jag kan gott tänka mig att de bär en blinkande hatt så att barnen vet vilka dom skall hålla sig borta ifrån.

9 thoughts on “Ny Sajt Visar Om Din Granne Är En Pedofil

 1. Det är tämligen osmakligt att hänga ut personer på det sättet. Det är samhället som ska straffa människor som begår brott, det ska ske genom rättsstaten, dvs polis- och domstolsväsendet. Börjar människor införa egna straffsystem, som detta, börjar rättsstaten krackelera och vi går mot en ohygglig form av anarki. Lagen är utformad på ett sätt att det ska dömas som våldtäkt mot minderårig (dvs pedofili) även i mycket snäva fall. En 15-åring som har sex med en 14-åring, även helt i samförstånd, kan dömas.

 2. Det skulle vara intressant att se hur lagarna i vissa delar av USA där en pedofil måste ge sig tillkänna för sin omgivning fungerar. Tveksam till om det har en positiv effekt även om föräldrar har rätt att veta vilka människor av den där karaktären som rör sig runt deras barn.

  Sen har du givetvis helt rätt i att det är rättssystemet som skall granska och döma ut straffen oavsett brott. Det jag hoppas utav allt detta är att debatten tar fart och att straffskalan för den här typen av brott diskuteras på allvar. Ta bara den senaste uppmärksammade rättegången om barnpronografibrotten där en Hoforskvinna figurerade. Mannen dömdes till ett kortare fängelsestraff, kvinnorna till låga bötesstraff. Vad sänder det egentligen ut för signaler till medborgarna i Sverige?

  Oisin Cantwell är en aning provocerande i sitt uttalande om ”könsmogen”, brukar vara så pedofilerna på olika forum uttrycker sig i debatter när de försöker legitimera övergreppen. ”Könsmogna och genom samförstånd”.

  Men det är en väsentlig skillnad på om en 14-åring och en 15-åring har sex än en 14-åring och till exempel Oisin Cantwell.

 3. Det är som sagt inte en väsentlig skillnad i lagens mening, utom möjligen i straffpåföljden, eftersom 15-åringen får reducerat straff. Även om jag kan hålla med dig i sak.

 4. Inte i straffpåföljden då möjligen. Där kan jag dock tänka mig att tänja lite på nuvarande lagar och sätta en övre gräns för vad som är lagligt. Att en person över 20 som har sex med en under 15 döms strängare oavsett ”samtycke och könsmognad”.

 5. Det finns inget för hårt straff mot en pedofil, att inte rättsväsendet gör en klar markering i att det inte är ok är för mig en gåta,.? (Själva pedofiler?)

  Är man ung & förstagångsförbrytare borde vård vara i centrum, men är man myndig eller återförbrytare ska straffet vara outhärdligt för dessa kackerlackor.

  Kanske är det för att göra svenska folket svagare så vi inte ska se ner på invandrarna så mycket som kommer hit med deras kulturer & tycker det är helt ok att gifta sig & ha samlag med 12 åriga ”Kvinnor”?!?

  Sista fallet i falun är ett hån mot de drabbade barnen.

 6. Fakta är att straffsättningen på kränkande brott som barnmisshandel, pedofili mm har sjunkit radikalt de senaste åren, det är först när ett barn dör man sätter samma straff som tidigare eller högre. Varför? Det är precis som att rättsväsendet lämpar över problemen på allmänheten men gör man något mot en sån här vidrig person får man längre straff än vad den vidriga personen fick för sitt brott. Kanske ska folkomrösta kommunvis hur & om vi vill att dessa svin ska bo runt oss & se vad resultatet blir?

 7. Lånat från : Nationell.nu

  Men försöket slog tillbaka.

  Stoppa-pedofilerna.se är under natten mot måndagen så överbelastad att den för tillfället inte går att besöka. Och nätverkets Facebook-grupp har redan fått 400 nya medlemmar.

  – Idag har närmare 400 personer gått med, skriver Stoppa pedofilerna på sin twitter.

  Aftonbladet.se har stängt av kommentarsfunktionen på båda artiklarna.

  Den 30 november 1999 genomförde Aftonbladet en uthängning av 62 så kallade nazister som presenterades med namn, bild och straffregister i tidningen. Att hänga ut oliktänkande, människor med andra åsikter, är alltså helt i regi med Aftonbladets principer, men inte dömda pedofiler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *