Plötsligt Så Händer Det!

Ibland är det den där lilla avvikelsen som gör det! Inledningsvis såg det ut att bli ytterligare en sån där dag när man säger att man bara ”fiskar för att det är fint väder”, men vi testade något nytt och när fiskekamraten håvade in sin första efter att jag tappat min så kändes det lagom avslaget. Sen hände det. Fiskekamraten fick ett hugg som släppte, strax efter kom min söta lilla modifierade Reflex glidande över samma område och linan drogs ut istället för att följa med invevningen. Något därnere ville ge oss lite spänning och jag fann det gott att ställa in filmläget på kameran och nervöst räcka den till fiskekamraten som startade dokumentationen. Vevade in, någon drog ut, drog närmare båten och bort från båten. Rundade fören där jag stod med skakiga ben och tänkte att ”Nu jävlar händer det!” Sen var hon upptagen i båten och gäddfrossan satte in. Med skakiga händer och svaga knän kunde vi konstatera att alla dagar under hösten med taskigt fiske nu var bortglömda. Årsbästa även om det inte var personbästa.

Nu är jag lite kär i Reflexen och funderar på att låta rama in den och hända den bredvid fotot av förra årets tioplusare.

I övrigt så fick vi några till, både på spinn och trolling men övertygande bra kan man inte säga att det är ännu. Kräsen jävel är man tydligen också 😉

6 thoughts on “Plötsligt Så Händer Det!

  1. Grattis! imorgon ska vi försöka ta någon större också. Känns kallare nu. Men blåser nog för lite ändå :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *