Massmördare Med Humör

Ser ett inslag på Expressen-TV som handlar om Mattias Flink. Han anser tydligen att ”det är nog nu” och att han skall få ett tidsbestämt straff. Sen händer något märkligt i klippet. Kan inte tolkas som annat än ett illa dolt hot.

Tydligen är han inte alls redo att vistas bland andra människor ännu.

4 thoughts on “Massmördare Med Humör

  1. Mattias pappa berättade för mig om tiden då sonen satt i Norrköping. Alla talar om offrens anhöriga,hur har jag det då? Jag har bara ett barn,jag kan inte låta honom ruttna bort där. Jag kan inte förlåta det som skett men….. Fan om dom visste hur mycket bensin jag åkt upp för besöken där.
    Morfar H,berättade om den där morgonen då dottern I ringde och bara skrek om vad som hänt. Morfar var alla grabbars idol i hembyn. Ingen hade ett så tungt jobb som han,ändå alltid glad. Det enda som kunde knäcka en sån stålman var sjukdom.
    Tror att händelserna 1994 förkortade hans liv många år.
    Han jobbade åt min pappa flera vintrar.”7 vinträ feck vi ihop” sa morfar en gång som förresten blev sista gången vi sågs.

  2. Det där fick du allt äta upp. Han sköter sig riktigt bra. Media beter sig som gamar. Det gjorde de redan från dag 1 efter att han hade begått brottet. Han kände sig provocerad därför att han inte ville bli fotograferad. Hade det varit Sean Penn hade han förmodligen tagit kameran och pulveriserat den och minneskortet. Om han hade befunnit sig i en situation där han kände sig provocerad.

  3. Ja det verkar så, att han hittat ett liv han har stablitiet och ro i. Hur hade offren haft det idag om de fått leva? Karriärer, barn och barnbarn mm.

  4. Det är väll skillnad på att skjuta folk på film eller på riktigt. Förövrigt är det väll bra om någon kan må bra efter denna händelse iallafall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *