Elvis (ö)kända Dotter Bor I Sverige

Nu är dom igång igen! Sari Marjatta Nikula och Tore Okmark alias Lisa och Alexander Johansen. Det var ett antal år sedan man hörde något nytt, men lagom till 1 december får de en artikel i Aftonbladet där i synnerhet Lisa påstår att hon är Elvis Presleys riktiga dotter, Lisa Marie Presley

Svenska Lisa Johansen påstår att hon är Elvis Presleys riktiga dotter – men blir inte trodd av hans familj.

Nu stämmer hon dödsboet på 880 miljoner kronor.

– Det är en stabil stämning, säger maken Alexander Johansen till Aftonbladet.

”Jag har inte velat göra en stämning tidigare mot vederbörande. Då det nu har blivit så många och märkliga anklagelser och handlingar från min mor, Priscilla Presley, har jag nu ändå nödgats att på detta vis säga ifrån”, skriver Johansen till Aftonbladet.

Stämningsansökan inkom 21 november till en domstol i Memphis – och svenskan kräver 130 miljoner dollar – knappt 880 miljoner kronor – för sveda och värk

”– Innan hon dog berättade min fostermormor att Elvis har en koppling till mina fosterföräldrars släkt, vilket förklarade varför jag hamnade där jag hamnade.


  – Min önskan är faktiskt att mamma Priscilla stämmer mig, om hon gör det kan jag äntligen få till stånd en DNA-analys som bevisar att jag är jag

Det hela rör sig förmodligen om en mycket skev uppmärksamhetskampanj. Men givetvis har jag lösningen på det hela om det inte handlar om pengar. Är det bara en pappa som heter Elvis hon är ute efter rekomenderar jag ett besök till Las Vegas där hon kan välja fritt bland alla dessa fnatthattar som utger sig för att vara rockens konung. Någon behöver säkert en sidekick som ser ut som hans dotter.

Rekomenderat att läsa om man vill fördjupa sig kan vara detta virtuella ”Bluff-Museum”. Intressant kan ju även vara att när kvinnan ifråga var ung, sade sig vara en av prinsessorna till den svenska kungafamiljen…

11 thoughts on “Elvis (ö)kända Dotter Bor I Sverige

 1. Hej!
  Ja alla vill vara Elvis hemliga dotter!Det är jag med!Hi hi!
  Nä sagan om Rödluvan är bra,men detta tror jag inte på!Inte ett ord vad dom säger är sant och jag skulle skämmas ihjäl om ja var dom!Maken Johansen är kronofogde i Märsta och är ute efter extra kosing!

 2. Har ägnat någon timme åt att läsa om kvinnan och hennes man och det är en enorm härva. Bland annat måste ju frågan ställas hur Lisa Johansen som är född 1966, kan vara Lisa Marie Presley född 1968. Det går inte bara att placera en unge i det svenska samhället och ge henne ett personnummer utan myndigheternas godkännande. Och om det mot ALL förmodan skulle ligga till på det viset måste det vara en fullkomligt unik historisk händelse där Sverige medverkat till att världens mest kända persons dotter förnekats sitt rättmätiga arv på tronen 😀

  Idag dök det upp en om än märkligare koppling till Lisa Marie Presley med Hofors i lokaltidningen Arbetarbladet, ett blogginlägg som avhandlar ärendet finns att läsa här:
  http://hoforsbloggen.se/?p=7852

 3. Stämmer bra det, men den nya artikeln berättar om en stämningsansökan gjord efter att Presleysfamiljen hotat med stämning i år om hon inte upphörde med att göra anspråk på ”titeln”. Förra gången stämdes ”Sirpa-Marie Presley” av sin publicist för att hon vägrade göra ett DNA-test. då föll även intresset för boken. Nu kör man igång cirkusen pånytt och denna gång hoppas jag samtliga parter går med på att DNA-testas och få saken ur världen. När det bevisats att hon inte är Elvis dotter förordar jag en offentlig ”biatchslapping” 😉

 4. Enligt upplysning.se så bor det en alexander johansen i sgtuna och säker man på lisa även hon i sigtuna på samma gatuadress som denna alexander nämligen mjölnarvägen och hon är född 14september 1996 inte alls i februari som riktiga lisa marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *